Gietvloeren voor particulieren

Gietvloeren voor particulieren worden vanwege vele voordelen van kunststofvloeren steeds vaker onderkend. Hierdoor wordt door particulieren steeds vaker besloten om in plaats van traditionele vloerbedekkingen te kiezen voor een gietvloer of een designvloer. Dat is niet voor niets, omdat u hiermee niet alleen een vloer aanschaft die een grote duurzaamheid heeft, maar ook een unieke uitstraling vertoont.


Contact

Maatwerk voor de juiste uitstraling

Onze gietvloeren voor particulieren zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en kleuren, waardoor elk interieur een geheel nieuwe uitstraling krijgt. Als u daarbij in overweging neemt dat de vloer zeer slijtvast en krasvast is en goede hygiënische eigenschappen heeft, dan maakt het deze vloer geschikt voor een breed publiek. Elke kunststof vloer die wij leggen is goed te reinigen, waardoor wij met name ook voor gezinnen met jonge kinderen een ideale vloer creëren. Daarbij hebben onze kunststof vloeren anti-allergische eigenschappen, waardoor het een gezond alternatief is voor andere vormen van vloerbekleding.

Een kunststof vloer is ook prima te combineren met vloerverwarming, hierdoor wordt een aangenaam woonklimaat bereikt. De vloeren houden de warmte goed vast en geven deze geleidelijk af, waardoor een regelmatige verspreiding van de warmte plaatsvindt.

Naast het professioneel aanleggen van kunststof vloeren kunt u AVA kunststof vloeren ook inschakelen voor kleine betonreparaties en het bekleden van de vloeren met antislip materiaal, om de veiligheid te vergroten. Naast de particuliere markt bedienen wij uiteraard ook de zakelijke markt

Vraag gemakkelijk een scherpe offerte aan

Altijd een eerlijk voorstel op maat. Bel ons of vul het contactformulier in


Bel ons 06-45298410

Een kunststof vloer volgens uw wensen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een breed aanbod aan vloeren, die volledig aansluiten bij uw wensen en behoeften. Hierin adviseren wij u graag om te komen tot de juiste keuze. U koopt tenslotte een degelijke en duurzame kunststof vloer, waar u nog heel lang mee voort kunt. In onze adviezen kunnen wij de vloer laten aansluiten bij de rest van uw interieur. Door de veelzijdigheid van de door ons aangeboden vloeren is voor vrijwel elk interieur en/of elke toepassing wel een passende vloer te vinden. Laat ons u hierin adviseren.

Ook uit milieutechnisch oogpunt is een kunststof vloer een bewuste keuze. Door de goede isolerende eigenschappen is er minder energie nodig, wat het milieu ontziet, maar ook een aanzienlijke besparing op uw energierekening voor u kan opleveren.

Wilt u dus een kunststof vloer die volledig tegemoet komt aan uw wensen en behoeften? Zoekt u dan niet verder. U heeft AVA kunststof vloeren tenslotte al gevonden! Kwaliteit en service zijn onze beste reclame, gezien de vele positieve reacties van onze vaste klantenkring bent u hiervan verzekerd. Neemt u voor informatie en/of een scherpe offerte als particulier vandaag nog contact op. We zijn u graag van dienst. Wij bedienen onze klanten landelijk dus zijn niet alleen actief in Noord-Brabant. Neem gerust contact op als u uit een andere provincie komt wij staan voor u klaar

Ava-services

0
+

Jaar ervaring

Gietvloeren voor particulieren