Gietvloeren voor het bedrijfsleven

AVA Kunststof vloeren levert gietvloeren voor het bedrijfsleven. Vloersystemen op maat, en biedt een oplossing voor iedere kunststofvloer, gietvloer of coatingvloer voor uw bedrijfsspecifieke situatie. Van een vloer die functioneel gezien een hoge slijtvastheid of chemische belasting moet aankunnen tot een decoratieve vloerafwerking welke past bij de omgeving en het interieur.


Contact

Uiteenlopende toepassingen

Van het bedrijfsleven tot openbare ruimtes



Industrie




Detailhandel




Zorg




Onderwijs




Openbare ruimtes




Parkeergarages

De ideale oplossing voor uw bedrijf

Coatings voor kunststofvloeren worden in de meest uiteenlopende situaties toegepast, zoals in de industrie, detailhandel, zorg en onderwijs tot zelfs de horeca. Alleen houdt het daar niet op, want ook in openbare ruimtes, parkeergarages, parkeerdekken en op platte daken worden coatings door ons aangebracht.

AVA-services levert gietvloeren voor het bedrijfsleven en voor particulieren

Afhankelijk van de toepassing wordt er bepaald welke coating past bij uw wensen en situatie. Zo is het bijvoorbeeld wenselijk dat een vloersysteem voor een garagebedrijf, magazijn of productieruimte vloeistofdicht is en over een hoge slijtvastheid beschikt.

Welke vloer past nu het best bij uw situatie? Maak een vrijblijvende afspraak en wij kijken samen met u op welke vloer uw bedrijf het beste staat. Wij leveren onze gietvloeren niet alleen in de regio Eindhoven maar zijn landelijk werkzaam

Vraag gemakkelijk een scherpe offerte aan

Altijd een eerlijk voorstel op maat voor uw organisatie, Bel ons of vul het contactformulier in


Bel : 06-45 298 410

Vul het formulier in

Vraag gemakkelijk uw offerte aan

Direct starten