Gietvloeren Eindhoven

Kunststofvloeren:  Coatingvloeren

In het aanbod van AVA-Kunststofvloeren vindt u een ruim aanbod van stevige en duurzame gietvloeren. Deze worden toegepast in woningen, bedrijven, kantoren en de industrie, afhankelijk van de uitvoering. Gietvloeren Eindhoven wij leveren ze , snel professioneel en betaalbaar.


Contact

Slijtvast en modern

Gietvloeren zijn zeer slijtvaste vloeren, die een zeer bijzondere uitstraling hebben en in talrijke kleuren, al dan niet gemengd, verkrijgbaar zijn. Wij hebben ons met een ervaring van ruim 30 jaar bekwaamd in het vakkundig aanbrengen van uw nieuwe gietvloer. Voor het juist aanbrengen van de vloer moet de ondergrond absoluut vlak zijn, omdat anders het bereiken van een egaal oppervlak niet mogelijk is. De gietvloer werkt goed geluiddempend, waardoor deze ook op etages aangebracht kan worden. De frisse uitstraling maakt deze vloer zeer populair, daarbij is de vloer goed te reinigen en kan tegen een stootje. De gietvloeren die wij leveren worden samengesteld van A-kwaliteit materialen, waardoor deze een grote duurzaamheid hebben. Voor gietvloeren Eindhoven bent u dus bij ons aan het juiste adres. Zowel als particulier maar ook voor het bedrijfsleven.

Coatingvloeren zijn zeer gewild, door de vele gunstige eigenschappen.

Ook deze vloeren hebben een lange levensduur en een representatieve uitstraling. Dit maakt de vloer niet alleen geschikt voor particulieren, maar kan ook uitstekend toegepast worden op plaatsen waar klanten of bezoekers passeren. De coatingvloer is gemakkelijk schoon te houden en kan goed tegen intensief belopen. Dit maakt hem goed geschikt voor kantoren en andere ruimten, waar een vloer gewenst is die grote belastingen kan weerstaan. Door de speciale samenstelling van de vloer is deze ook buitenshuis toepasbaar, u kunt hierbij onder andere denken aan de vloer voor een balkon of een galerij.

Vraag gemakkelijk een scherpe offerte aan

Altijd een eerlijk voorstel op maat. Bel ons of vul het contactformulier in


Bel ons 06-45298410

Kunststof siergrindvloeren en troffelvloeren

Siergrindvloeren mogen zich ook verheugen in een stijgende populariteit. Hierbij is grind vermengd met epoxyhars en kan geleverd worden in een vrijwel oneindig scala aan kleuren. Ook een combinatie van meerdere kleuren is mogelijk, waarmee bijvoorbeeld een symbool in de vloer van een kinderkamer of een bedrijfslogo kan worden gerealiseerd. De siergrindvloer kan worden afgedekt met een seallaag, waarmee een gesloten oppervlakte wordt bereikt. Een troffelvloer kan aangebracht worden voor twee verschillende toepassingen. Deze kan een decoratieve bestemming hebben, maar is ook geschikt voor toepassingen in de industrie. Decoratieve uitvoeringen dienen ter verfaaiing van een woninginterieur, een winkel of een receptie. Ook bieden deze vloeren de mogelijkheid tot het aanbrengen van een motief of logo. Troffelvloeren zijn waterdicht en zeer robuust. Voor toepassing in de industrie zijn troffelvloeren zeer geschikt omdat zij goed weerstand kunnen bieden aan zware belastingen en omgevingen waar hygiëne zeer van belang is. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanbrengen in een magazijn of een laboratorium.

Voor nadere informatie zien wij uw reactie graag tegemoet per telefoon of per e-mail. Of neem contact op via ons contactformulier

Gietvloeren Eindhoven

0
+

Jaar ervaring

gietvloeren voor het bedrijfsleven