Kunststof vloeren voor het bedrijfsleven

AVA Kunststof vloeren levert vloersystemen op maat en biedt een oplossing voor iedere kunststofvloer, gietvloer of coatingvloer voor uw bedrijfsspecifieke situatie. Van een vloer die functioneel gezien een hoge slijtvastheid of chemische belasting moet aankunnen tot een decoratieve vloerafwerking welke past bij de omgeving en het interieur.

Coatings voor kunststofvloeren worden in de meest uiteenlopende situaties toegepast, zoals in de industrie, detailhandel, zorg en onderwijs tot zelfs de horeca. Alleen houdt het daar niet op, want ook in openbare ruimtes, parkeergarages, parkeerdekken en op platte daken worden coatings door ons aangebracht.

Afhankelijk van de toepassing wordt er bepaald welke coating past bij uw wensen en situatie. Zo is het bijvoorbeeld wenselijk dat een vloersysteem voor een garagebedrijf, magazijn of productieruimte vloeistofdicht is en over een hoge slijtvastheid beschikt.

Welke vloer past nu het best bij uw situatie? Maak een vrijblijvende afspraak en wij kijken samen met u op welke vloer uw bedrijf het beste staat.
Bedrijfsvloer

Informeer naar de mogelijkheden